+31 (0)43 409 8777Klantenportaal

Revisie van Pompen en Pompinstallaties

Cro-Tech > Revisie van Pompen en Pompinstallaties

Cro-Tech is een toonaangevend bedrijf op het gebied van revisie en onderhoud van pompen, pompinstallaties, kleppen en appendages

De afdeling revisie van Cro-Tech bv houdt zich bezig met het reviseren en ombouwen/upgraden van pompen, pompinstallaties, kleppen en appendages voor opdrachtgevers die de levensduur daarvan willen verlengen, de capaciteit of efficiency willen vergroten en kosten willen reduceren. 

De pomp of pompinstallatie wordt uitgebouwd en zorgvuldig gedemonteerd in onze werkplaats. Daarna worden alle onderdelen schoongemaakt en uitvoerig geïnspecteerd op schade, corrosie en slijtage. Beschadigde en/of versleten componenten worden gerepareerd of vervangen door originele of gelijkwaardige reserveonderdelen. Tot slot wordt de pomp of pompinstallatie opnieuw geassembleerd volgens de originele specificaties en weer bij u geïnstalleerd. Het is ook mogelijk de pomp eerst te testen in onze testfaciliteit voor ze weer geïnstalleerd wordt.

Verder leveren wij de onderdelen voor praktisch alle typen en merken pompen, pompinstallaties, kleppen en appendages. Ook kan Cro-Tech u adviseren inzake uw voorraadbeheer en materiaaluitvoering.

Vragen?

Cro-Tech
T. +31 (0)43 409 8777
E:
info@cro-tech.com


Contactformulier

Cro-Tech
Zoerbeemden 8
6245 LR Eijsden

T. +31 (0)43 409 8777
E: info@cro-tech.com

Privacybeleid
Klantlogin

© Cro-Tech. Revisie en verkoop van pompen en pompinstallaties. Alle rechten voorbehouden.