+31 (0)43 409 8777Klantenportaal

Service

Cro-Tech > Service

Uitgebreide servicemogelijkheden

Cro-Tech biedt u uitgebreide servicemogelijkheden voor uw pomp of pompinstallatie, die voorzien in onder andere technische ondersteuning bij storingen en fabrieksstops, onderhouds- en optimalisatieservice, en voorraadbeheer. Stuk voor stuk met als doel de levensduur van uw apparatuur te verlengen, kosten te reduceren en continuïteit te waarborgen. 

Vanzelfsprekend staat de behoefte van uw bedrijf centraal in het samenstellen van een servicepakket. Tot de mogelijkheden behoren:

Service

Dat is het niveau van betrokkenheid dat u krijgt als u een servicecontract met ons afsluit. Onze servicemonteurs staan klaar om u te ondersteunen in het geval van storingen en fabrieksstops.

Onderhoudscontract

Met een onderhoudscontract blijven uw pompen en pompinstallaties op een kostenefficiënte wijze in zo-goed-als-nieuwstaat. Een onderhoudscontract wordt volledig op maat van uw organisatie gesneden en kan bestaan uit periodieke controles, het vervangen van versleten en vervangbare onderdelen, preventief onderhoud, noodgevallen en afspraken over responstijd in het geval van storingen.

Optimalisatieservice

Na een grondige analyse kan Cro-Tech uw pompenpakket optimaliseren. Op die manier kunnen we de werking van de installatie verbeteren en de betrouwbaarheid ervan vergroten. Hiervoor doen we een beroep op onze kennis op het gebied van materialen en pompprocessen, en onze uitgebreide ervaring in het beoordelen van schades. Dit geldt uiteraard ook voor uw appendages.

Uitlijnservice

Het uitlijnen van de pomp(installatie), pomponderdelen zoals assen en van de aandrijving is nodig voor het probleemloos functioneren van een pomp of pompinstallatie. Wij beschikken over hoge-precisielaserapparatuur voor het uitlijnen van pompen en pompinstallaties. U ontvangt op verzoek een uitlijnrapport, dat wij graag toelichten.

Installatie en ingebruikname

Met onze installatieservice kunt u ervan op aan dat een pomp of pompinstallatie correct en veilig wordt geïnstalleerd. Een juiste installatie voorkomt opstartproblemen, garandeert een correcte werking, voorkomt onnodige reparaties en onnodig onderhoud, en verlengt de levensduur van uw pomp of pompinstallatie.

Testen

In onze werkplaats beschikken we over een door ons zelf ontwikkelde en gebouwde testfaciliteit, waarmee we nagenoeg elk type pomp, klep of appendage uitvoerig kunnen testen en analyseren. Zo kunnen we erachter komen of een pomp, klep of appendage optimaal functioneert en presteert. Pompen, kleppen en appendages die in onze werkplaats gerepareerd of gereviseerd zijn, kunnen worden getest in deze faciliteit. Op verzoek ontvangt u een testrapport.

Meer informatie over onze testbank? Klik dan hier om de video te bekijken.

Vragen?

Cro-Tech
T. +31 (0)43 409 8777
E:
info@cro-tech.com


Contactformulier

Cro-Tech
Zoerbeemden 8
6245 LR Eijsden

T. +31 (0)43 409 8777
E: info@cro-tech.com

Privacybeleid
Klantlogin

© Cro-Tech. Revisie en verkoop van pompen en pompinstallaties. Alle rechten voorbehouden.